Heb jij diesel door je aderen stromen, maakt de geur van rokende banden jou blij en is jouw motto “hoe groter, hoe beter”? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een:

 Algemeen Bestuurslid

 Over ons

Wij zijn Dutch Truck Racing, een unieke vereniging in de BeNeLux en Duitsland! Voor onze leden (coureurs) en  gastrijders organiseren we races op spraakmakende circuits.

Sportiviteit, vriendelijkheid, gemoedelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit horen we dan ook vaak terug van onze gast rijders. Uiteraard blijft het racen en willen we competitie en (eerlijke) strijd op de baan, maar naast de baan zijn we één familie!

 
 Functie

Als bestuurslid lever jij een positieve bijdrage binnen het bestuur. Gedurende het jaar woon je de vergaderingen oa de ALV en ben je het aanspreekpunt voor onze leden. Daarnaast is het bestuur verantwoordelijk voor de organisatie van de (race-)evenementen, het binnenhalen van sponsoren en alle overige bestuurlijke taken.  Gemiddeld hebben we twee race weekenden per jaar, maar ook tijdens festivals als oa Truckstar zijn we aanwezig. Tijdens de evenementen zelf, leidt het bestuur alles in goede banen en zijn wij de aanspreek personen voor leden, gasten, publiek en organisatie.

 

Eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor trucks, houdt van racen en zich thuis voelt op de circuits. Iemand die de nodige technische know how bezit, organisatorisch sterk is en niet bang is om met iedereen een praatje te maken (af en toe ook in het Duits of Engels). Deze rol is op vrijwillige basis (maar niet vrijblijvend) dus het komt aan op je liefde voor de sport, techniek en  doelgroep.

Is dit jouw op het lijf geschreven en wil jij een aantal weekenden per jaar met ons op stap?

Stuur dan een korte motivatie inclusief persoonsgegevens naar:

 Info@dutchtruckracing.nl

 

En wie weet ben jij het volgende evenement erbij!!