Zolder (B) 2021

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug! Voor het eerst sinds anderhalf jaar mocht er weer publiek bij zijn. Ook was er de bekende truck show en was het circuit opgevuld met diverse kraampjes en stands. Ook het weer zat redelijk goed mee, buiten een regenbui op de zaterdag middag na. 

Ook op het paddock heerste een geweldige sfeer, en was de Dozerbar van Krommenhoek en Schotsman aanwezig om de dag op gepaste wijze af te sluiten. Firma Kuypers Neer en A. Schotsman B.V. hebben dit jaar de Pace Truck geleverd, waardoor het plaatje helemaal af was. 

Vanuit Engeland waren 2 teams (Ryan Smith en Craig Reid) overgekomen om met ons mee te racen. Voor hen was de oversteek niet geheel vanzelfsprekend, en moesten er nog wat hobbels genomen worden ivm de huidige COVID regels tussen de verschillende landen. Door de inmiddels beroemde sfeer op ons paddock en tussen de rijders vonden ze dat toch te moeite waard, en hebben ze veel kunnen testen.

Hieronder vind je een aantal foto’s om een indruk te krijgen van dit race weekend, gemaakt door Lieke Folkert, Robin Kruithof, Jip van Wissen en John van Dieten.