Sponsors

Sponsors van Dutch Truck Racing

Zoals elke sportvereniging kan ook Dutch Truck Racing niet zonder sponsoren. Dankzij onze sponsoren zijn onze vrijwilligers in staat elk jaar een aantal mooie race-weekenden te organiseren. Tijdens deze weekenden bieden we onze sponsoren en hun relaties de mogelijkheid om de races te bezoeken. Men staat dan midden tussen de teams en kunnen het unieke racegeweld van zeer dichtbij volgen! Deze unieke ambiance kent slechts 1 nadeel; het is enorm verslavend!

Een aantal races van het DTR vinden plaats tijdens de evenementen voor het officiële, door FIA georganiseerde, Europees Truckrace Kampioenschap. Dit zorgt jaarlijks voor veel publiek en een vol paddock. Ideale omstandigheden voor een gezellige dag of weekend, of om een dienst of een product onder de aandacht te brengen.

Dus bent uw actief in bijvoorbeeld de logistiek, techniek of onderdelenvoorziening, en u wilt uw relaties en/of medewerkers trakteren op een geweldige ervaring op en rond het circuit, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u in overleg hoe de DTR kan helpen om uw doelstellingen te bereiken.  

Met vriendelijke racegroet,

Bestuur Dutch Truck Racing

Hieronder vindt u de sponsoren die al een aantal jaren een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de DTR!

Hoofdsponsor

Krommenhoek Machinery BV en Krommenhoek Beheer BV zijn al vanaf het eerste moment de hoofdsponsor van onze vereniging. Krommenhoek koopt en verkoopt gebruikte voertuigen en machines, in binnen- en buitenland. Van heftrucks tot hoogwerkers, van graafmachines tot verreikers. Ook kunnen ze in eigen beheer het transport verzorgen.

Klik op het logo om naar hun eigen website te gaan:

 

 

Overige Sponsoren: 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leverancier:

 

 

Sponsor worden?

 Wilt u ook het truckracen steunen, en wilt u sponsor worden van Dutch Truck Racing, stuur dan een mail naar: info@dutchtruckracing.nl om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden.Over